Fjala hyrëse

 Kuvendi Komunal i Gjilanit, qė nga viti 2002 e ka hapur faqen zyrtare nė internet.
MAPL ka dizejnuar nje web faqe tė re dhe kjo web faqe do tė mbetet arkivė.
Më shumë...
 
             
Kuvendi Komunal
Administrata
Shėrbimet
Pėr qytetin
 
Linqet e shpejta
Kuvendi i Komunës është organ vendimmarrës i komunës i cili ushtron funksionet e pushtetit lokal të përcaktuara me rregullore dhe me statut.
Kuvendin e komunës e përbejnë 41 këshilltarë.

Administrata komunale është organ i Kuvendit të Komunës dhe zbaton vendimet e kuvendit. Admnistrata  Komunale është përgjegjëse për të zbatuar të gjitha detyrat ekzekutive që i janë përcaktuar me statut dhe akte tjera normative.

 

Shërbimet e Komunës së Gjilanit ndaj qytetarëve janë të ndryshme dhe të shumta, duke filluar nga rregullimi i dokumentacionit të gjendjes civile e deri tek projektet kapitale.

Komuna e Gjilanit përfshin një hapësirë prej 515 km² dhe përbëhet nga 63 vendbanime. Aktualisht Gjilanit llogaritet të ketë mbi 130 mijë banorë.

Kontakto Komunën

+381 280 320 781

prej orës 08:00-16:00

Më shumë...

Të drejtat e rezervuara nga Kuvendi Komunal Gjilan; , disejnuar nga ATI-KOS