Zvicenje za razne opstinske aktivnosti
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 01/04/2011, 14:15:00
Më shumë Postuar me date: 10/03/2011
 
Zėrime pėr aktivitete tė ndryshme komunale
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 01/04/2011, 14:00:00
Më shumë Postuar me date: 10/03/2011
 
Sastavljenje Rregullativnih Planova SO-Gnjilane
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 29/03/2011, 14:15:00
Më shumë Postuar me date: 09/03/2011
 
Hartimi i planeve rregulluese nė Komunėn e Gjilanit
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 29/03/2011, 14:00:00
Më shumë Postuar me date: 09/03/2011
 
Prevoz djaka, nastavnika i radnika SO-Gnjilane (P)
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 03/03/2011, 14:00:00
Më shumë Postuar me date: 22/02/2011
 
Čiœęenje komunalnih objekata i nekih shkola SO-Gnjilane
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 18/03/2011, 14:15:00
Më shumë Postuar me date: 22/02/2011
 
Transporti i nxėnėsve, mėsimėdhėnsėve.... (R)
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 03/03/2011, 14:15:00
Më shumë Postuar me date: 22/02/2011
 
Pastrimi i objekteve komunale dhe disa shkollave
Kategoria : Sherbime
Data e dorëzimit : 18/03/2011, 14:00:00
Më shumë Postuar me date: 22/02/2011
 
Regulisanje prostora Sahat Kulle duz zida bolnice na pravcu K. Desmoreve
Kategoria : Punime
Data e dorëzimit : 11/03/2011, 14:00:00
Më shumë Postuar me date: 16/02/2011
 
Rregullimi i hapesirės nga Sahat Kulla pėrgjatė murit tė spitalit
Kategoria : Punime
Data e dorëzimit : 11/03/2011, 14:00:00
Më shumë Postuar me date: 16/02/2011